Ürün Kodu: 61134
Ürün Barkodu: 4549441007002

Marka : Artline

Product State: A7

Artline Epf-243 Supreme Kaligrafi Kalemi 3 mm Mavi

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Polyester fiber 3 mm uç
  • Dekoratif yazı ve çizimlere uygun
  • 350 m yazım kapasitesi
  • Su bazlı pigment mürekkep
  • Kağıdın arkasına geçmez

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Karakteristik çizimler ve dekoratif yazılar üretmek için kullanılan kaligrafi kalemleri ile çeşitli uygulamalar gerçekleştirebilirsiniz. Harf ve kelimeler ile sanat eseri yaratmanıza yardımcı olan kalemler farklı uçlara sahiptir. Hobi çalışmalarınızda başrol oyuncusu olan kaligrafi kalemleri, profesyonel bir kullanım şansı tanır.

Avansas Artline 3 mm kaligrafi kalemi, içinde yazı olan tüm işlerinize kaliteli ve net bir cevap verir. Sanata olan düşkünlüğünüzü pekiştiren ürün, özgün tarzınızı çizimlerinize yansıtmanıza yardımcı olur. Uygun fiyatı ile sıklıkla tercih edilen kalem, mavi rengi ile eserlerinize farklı bir hava katar. Avansas Artline Epf-243 3 mm Supreme kaligrafi kalemi, ergonomik tasarımı ile uzun saatler çalışsanız dahi yorgunluk hissi yaratmaz.   

 

Teknik Özellikler 
RenkMavi
3 mm
Yazım Kapasitesi350 metre

 

Artline Epf-243 3 mm Supreme Kaligrafi Kalemi Ele Rahat Oturur Mu?

 

Sanat için üretilen en önemli kalemlerden biri olan Artline Epf-243 3 mm, kullanım kolaylığı ile el sağlığınızı da önemser. Olası ağrı ya da yorulmanın önüne geçen ürün ile dekoratif yazılar yazabilir ve hayallerinizi süsleyen çizimler gerçekleştirebilirsiniz.

Ergonomik tasarımı ile elinize rahat bir şekilde oturan Artline 3 mm kaligrafi kalemi, sağlıklı ürünler arasında yer alır. 3 mm çizgi kalınlığına sahip olan kalem, 350 metre yazım kapasitesi sunar. Yumuşak dokusuyla dikkat çeken polyester fiber ucu ile pratiklik kazanabilirsiniz. Size esneklik sağlayan kalem, ince el hareketlerine en büyüleyici yanıtı verir. Avansas’tan uygun fiyata bulabileceğiniz Artline 3 mm kaligrafi kalemini güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

 

Artline Epf-243 3 mm Supreme Kaligrafi Kalemi Kaliteli Midir?

 

Kaliteli malzemelerden üretilen Artline Epf-243 3 mm Supreme kaligrafi kalemi, diplomatik yazışmalar ve imzalar için de oldukça ideal bir üründür. Tarihi eserlerin bulunduğu arşivlerde sayısız kaligrafi eseri bulunur. Ürün ile kendi sanat eserinizi yaratabilir ve sevdiklerinize el emeği eserler hediye edebilirsiniz. 

Profesyonel yazı sanatında sıklıkla tercih edilen Artline 3 mm Supreme kaligrafi kalemi, seramik ya da hat sanatında rötuş amacıyla da kullanılır. Yazı ile birlikte desen çizimleri için uygun olan kalem sayesinde davetiye zarflarının üzerine de yazılar yazabilirsiniz. Kaliteli bir ürün olan kaligrafi kalemi, uzun ömürlü kullanımı ile eserlerinizi süsler. Avansas kaligrafi kalemi aracılığıyla içinizdeki sanatçıyı uyandırabilir ve rengi ile de hayatınıza canlılık katabilirsiniz.

 

Artline Epf-243 3 mm Supreme Kaligrafi Kalemi Kolay Deforme Olur Mu?

 

Ergonomik tasarımı, ucu ve üretildiği malzemelerin kalitesinin göstergesi olduğu Artline Epf-243 3 mm Supreme kaligrafi kalemi; size güvenli bir kullanım şansı tanır. Çizgi kalınlığı ve yazım kapasitesi ile geniş bir yelpaze sunan ürünü dilediğiniz alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Karakteristik çizimler gerçekleştirmenize yardımcı olan kalem, tüm yazım işlemlerinizde size eşlik eder.

Artline 3 mm Supreme kaligrafi kalemi, kişisel stilinizi göstermenize yardımcı olur. Kullanıma bağlı olarak, kolay kolay deforme olmayan ürün ile sağlıklı bir kullanım ömürü geçirip yaratıcı eserler tasarlayabilirsiniz. Hayal gücünüzü besleyen mavi rengi ile rengarenk yazılar yazabilir ya da kreatif üretimler gerçekleştirebilirsiniz. Avansas’tan uygun fiyata satın alabileceğiniz dayanıklı kaligrafi kalemini kullanıp eserlerinizi hazırlayabilirsiniz.   

 

Artline Epf-243 3 mm Supreme Kaligrafi Kaleminin Mürekkebi Solma ve Dağılma Yapar Mı?

 

Artline 3 mm Supreme kaligrafi kaleminin mavi renkli mürekkebi su bazlı pigmentlerden oluştuğu için solma sorununu ortadan kaldırır. Fiber ucu sayesinde 3 mm kalınlıkta çizgiler çizebilir ve 350 metre yazım kapasitesini dilediğiniz şekilde tamamlayabilirsiniz. Kaligrafi kalemlerinin en önemli sorunlarının başında mürekkebin solması ve dağılması gelir. 

Artline Epf-243 3 mm Supreme kaligrafi kalemi; solma, dağılma ya da su gibi etkenlere karşı dayanıklıdır. Eserinizin üzerine su döktüğünüz zaman kurutup çizmeye devam edebilirsiniz. Mürekkebi kağıdın arkasına geçmeyen ürün ile konforlu bir şekilde çalışabilir ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Avansas’ın güvenli alışveriş yöntemleri ile Artline Epf-243 Supreme kaligrafi kalemini rahatlıkla toptan ya da perakende olarak satın alabilirsiniz.   

 

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Artline Epf-243 Supreme Kaligrafi Kalemi 3 mm Mavi
50,89 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.