Ürün Kodu: 74097
Ürün Barkodu: 8681480325771

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas 2023 Delgeç 60 Sayfa Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 60 sayfa delme kapasitesi
  • Delik çapı 6 mm
  • Delikler arası mesafe 8 cm
  • Sağlam ve kullanışlı malzeme
  • Avansas kalite ve güvencesi

Ürün Hakkında

Avansas 2023 Delgeç 60 Sayfa Mavi

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Marka Avansas
Delme Kapasitesi 60 Sayfa
Delikler Arası Mesafe 8 cm
Malzeme Metal
Atık Haznesi Var
Renk Mavi
Delik Çapı 6 mm

 

 

Avansas 2023 delgeç özellikleri bir delgeçten daha fazlası olduğunun göstergesidir. Ürün ile dosyalama işlemlerinizde 60 sayfaya kadar delme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Delme kapasitesinin fazla olması nedeniyle tek hareketle dosyalama işleminizi tamamlayabilirsiniz. Avansas 2023 delgeçin delikleri arasındaki mesafe 8 cm’dir. Bu standart ölçek sayesinde istediğiniz dosya tipinde dosyalama yapmanıza yardımcı olabilmektedir. Mavi renkli Avansas 2023 delgeçin malzemesi metaldir ve hiçbir şekilde darbelerden etkilenmemektedir. Metal malzemesinin sertliği ürünü son derece güçlü şekilde koruyabilmektedir. Ürünün delik çapı yine standart ölçekler olan 6 mm’dir. Avansas 2023 delgeçin altında bulunan atık haznesi sayesinde kâğıt parçalarının çevreye dağılmasını önleyebilirsiniz. Çevre dostu bu ürünü uygun fiyat avantajıyla beraber Avansas sitesinden Avansas güvencesiyle satın alabilirsiniz.

 

Avansas 2023 Delgeç Dayanıklı mıdır?

 

Ürünün A kalite metal malzemesi ile uzun yıllar dosyalama işlemlerinde yanınızda olacaktır. Avansas kalite ve güvencesiyle üretilen Avansas 2023 delgeçin ergonomik oluşu tüm yönleriyle kendini belli etmektedir. Şu ana kadar kullanan tüm kullanıcıların onayını alan ürün, mavi rengiyle Avansas’ta siparişlerinizi bekliyor. Avansas 2023 delgeçin her türlü darbeye karşı mukavemeti oldukça yüksektir. Dayanıklılığı çeşitli testler sonucunda başarıyla kanıtlanmıştır. Ürün, kolayca her türlü ortamda muhafaza edilebilmektedir. Delgeç çeşitleri arasında en dayanıklı ürünlerden biri olan Avansas 2023 delgeç, avansas.com‘da kullanıcılarını beklemektedir.

 

Avansas 2023 Delgeç Delme Kapasitesi Yüksek midir?

 

Avansas 2023 delgeçin delme kapasitesi 60 sayfaya kadar çıkabilmektedir. Bu sayede tek hamleyle dosyalama işlemlerinizde gerek duyduğunuz kağıtları delme kısmını çok kısa sürede tamamlayabileceksiniz. Dosyalama işlemlerinde kağıtları delerken herhangi bir sorun yaşamamanız için birçok endüstri mühendisi bu ürün üzerinde çalışmalar yapmış, optimum verimin elde edilmesini amaçlamışlardır. Hata payı sıfıra yakındır. Üstelik Avansas 2023 delgeç delme işleminden sonra kağıttan çıkan pulları alt tabakasındaki atık haznesinde saklamaktadır. Böylece çevrenize kağıt taneleri dağılmamaktadır. Dosyalama işlemlerinde dengeli bir şekilde 60 sayfaya kadar delme işleminizi tek hamlede yapmak istiyorsanız siz de Avansas 2023 delgeç sahibi olmalısınız.

 

Avansas 2023 Delgeç Kullanım Alanı Geniş midir?

 

Avansas 2023 delgeç kullanımı gayet geniş bir yelpazeye sahiptir. Evinizde, ofisinizde kısacası istediğiniz her yerde bu ürünü kullanabilirsiniz. Mavi renkli ve metal malzemeli Avansas 2023 delgeçi istediğiniz yerde saklayabilirsiniz. Evinizde dosyalama veya kâğıt delme işlemi yaparken çalışma alanınızda muhafaza ettiğiniz Avansas 2023 delgeç işinizi kolaylıkla yapmanızı sağlamaktadır. El işi kâğıtlarıyla herhangi bir işiniz var ise de Avansas 2023 delgeç bu konuda size yardımcı olacaktır. Kırtasiye ekipmanlarınızın hepsi Avansas sitesinde mevcuttur. Avansas 2023 delgeçe Avansas güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

 

Avansas 2023 Delgeç Fiyatı Uygun mudur?

 

Avansas 2023 delgeç fiyatı performansı da göz önünde bulundurularak belirlenmiştir. Avansas tecrübesi, bilgi ve birikimi ile üretilen bu ürünün sağladığı avantajlar oldukça fazladır. Kullanıcısına sunduğu avantajlarla birlikte en uygun şekilde fiyatlandırması yapılmıştır. Her bütçeye hitap edecek fiyatlar avansas.com‘da bulunmaktadır. Mavi renkli Avansas 2023 delgeç, 60 sayfaya kadar delme işlevi ve ergonomik tasarımıyla Avansas’ta kullanıcılarını beklemektedir.

Siz de bu avantajlı fiyatlandırmadan ve Avansas’ın güvencesiyle üretilen Avansas 2023 delgeçten yararlanmak istiyorsanız avansas.com‘dan ürünü temin edebilirsiniz. Hemen siparişinizi verin, ürününüzü profesyonel sevkiyat kalitesi ile kapınızdan teslim almanın keyfini yaşayın! Üstelik hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas 2023 Delgeç 60 Sayfa Mavi
448,55 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.