Ürün Kodu: 83130
Ürün Barkodu: 8680965619688

Marka : Bubu

Product State: A7

BuBu Kinetik Kum Natural 1000 gr

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1000 gr Natural Kinetik Kum
  • Sağlığa zararlı madde içermez
  • Ele yapışmaz
  • Kolay temizlenir
  • Asla kurumaz

Ürün Hakkında

BuBu Kinetik Kum Natural 1000 gr

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

Genel Bilgiler
Madde İçeriği Sağlığa Zararsız
Yapışkanlık Ele Yapışmaz
Ağırlık 1000 gr
Temizlik Kolay Temizlenir
Kuruma Kuruma Yapmaz

Kinetik kum, kalıplanabilen bir kum çeşididir. Kinetik kum bileşenlerinde %98 kum ve %2 polimerden oluşan bir içerik bulunur. Kinetik kumlarda kum havuzundan farklı olarak kolay şekillenebilen kum bulunmaktadır. Kinetik kumlar uzun süre boyunca çocuklarınızı eğlendirebilir. Kinetik kumun ipeksi bir dokusu bulunmaktadır. Akışkan yapısıyla elinizden kayar, iner. Temizliği ise çok kolaydır, çünkü kum kendisine tekrar yapışır. Kinetik kumları toplarken elektrikli süpürgeyle ve büyük parçaları ellerinizle toplayabilirsiniz. Kinetik kumlarla oynamadan önce çocuğunuzun ellerinin kuru olduğundan emin olmanız gerekir. Yoksa kum ellerine yapışacaktır. Kuruduktan sonra ise kinetik kumu ellerine sürterek veya alkışlama hareketi yaparak çıkartabilirler. BuBu kinetik kum anaokulu, etüt merkezleri, kreşler, ilköğretim okulları, oyun merkezlerinde kullanılabilir. BuBu kinetik kum ile çocuklarınız ve siz eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz! BuBu kinetik kum sağlığa zararsız içeriği ile kuruma yapmayan bir formüle sahiptir. Antimikrobiyal ve antibakteriyel malzemelerden üretilmiş olan kinetik kum kolay temizlenir, kolay şekil alır, bozulup tekrar şekil verilebilir. Ele yapışmaz ve dağılmaz. Kutu içerisinde 1000 gr kum bulunmaktadır. Avrupa oyuncak standardına uygun üretilmiş olan kinetik kumun kutusunun içerisinde kendi kalıpları mevcuttur.

 

Kinetik Kum Kanserojen Madde İçerir mi?

 

BuBu kinetik kum toksik ve kanserojen maddelerin bulunmadığı bir ürün içeriğine sahiptir. Tüm sağlık kontrollerinden geçmiştir. Sağlık açısından hiçbir zararı bulunmamaktadır. Çocukların sağlığı bu konuda en önceliklidir ve en hassasiyet gösterilmesi gereken konulardan biridir. BuBu kinetik kum ile sağlıkla ve güvenle çocuk veya yetişkin olsun istediğiniz her şekli verebilir, rahatlıkla ve güvenle kullanabilirsiniz. BuBu kinetik kum ile oyun oynarken kum tırnak aralarına girmez ve batmaz. 3-8 yaş aralığı için uygun olan kinetik kumu 3 yaş altı çocukların kullanmaması gerekmektedir.

 

BuBu Kinetik Kum Kuruma Yapar mı?

 

Çocuk terapistlerinin de önerdiği kinetik kumun içeriği ıslak kum özelliklerine sahiptir. Tekrardan su eklemeye gerek yoktur. Su eklenirse çok yumuşayacaktır. Kinetik kumu saklama koşulları için nem oranı %60 ve sıcaklık 15°-20° olmalıdır. Kolayca şekil alır, sıkıldığında sertleşir ve serbest bırakıldığında ise dağılır. Elinizden kayıp inen kum yumuşacık bir yapıya sahiptir. Kinetik kumu kimi zaman yetişkinler de kullanmaktadır. Stres atmak ve sakinleşmek için de kullanabilirsiniz. Kinetik kumlar nem oranı düştüğünde ele yapışabilmektedir. Böyle bir durumda kumu ambalajından çıkarıp düz bir zemine yayın ve kısa bir süre havalandırın.

 

BuBu Kinetik Kumun Yararları Nelerdir?

 

BuBu kinetik kum çocukların parmaklarını geliştirir ve motor beceri kazanmalarına yardımcı olan bir terapi malzemesidir. BuBu Kinetik Kum sayesinde çocuklarınızın hayal gücü, yazma, kavrama becerisi gelişir. Kinetik kum ayrıca çocuklarda yaratıcı düşünmeyi de geliştirmektedir. Kumlarla oynamaya başlayan çocuklar bir süre sonra bir şeyler inşa etmeye başlar. Ebeveynleriyle veya öğretmenleri olarak onlara yeni şekiller yapmalarında yardım edebilirsiniz. BuBu kinetik kum ayrıca çocuklarda dikkati toparlama yönünde de etkilidir. Terapi uzmanları kinetik kumları bu yönde de kullanmaktadır. Kinetik kum, çocuklarda kendilerini ifade etme becerisi gelişmesine yardım eder, özgüven kazandırır, kendilerini keşfetmelerine yardımcı olur. Kinetik kum buğday, glüten ve kazein (süt özü) barındırmamaktadır. BuBu Kinetik Kum ile çocuklarınız plajdaki kumlarla oynuyormuş gibi mutlu olacaklar! Avansas’ın kolay iade ve değişim avantajları, hızlı teslimat özelliği ile ofisinizde modernliği ve ayrıcalığı yakalayın! avansas.com’un avantajlı dünyasından hemen siparişinizi verin ve kinetik kumunuz hızlı teslimat bölgesine özel 1 iş gününde kapınıza kadar ulaşsın!

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

BuBu Kinetik Kum Natural 1000 gr
92,76 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.