Ürün Kodu: 53261
Ürün Barkodu: 4004764921751

Marka : Edding

Product State: A0

Edding 344 Fosforlu Kalem Sarı

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2-5 mm iki farklı dayanıklı uç kalınlığı
  • Yazım Kapasitesi: 500 m
  • Renk: Sarı
  • Uzun ömürlü sağlam plastik gövde
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Edding
Model 344
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Almanya
Renk Sarı
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 2 - 5 mm
Mürekkep Su bazlı
Yazım Kapasitesi 500 m
Ürün Boyutları 12x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 1 yıl

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?2 saat
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Evet

Fosforlu kalemler günlük hayatımızın önemli bir parçası haline geldi. Kitaplarda, notlarımız üzerinde ve önemli belgelerde dilediğimiz cümlenin altını çizerek vurgu yapmak için renkli kalemler kullanıyoruz. Avansas ofis ve kırtasiye malzemelerinde öne çıkan Edding 344 Fosforlu Kalem, sarı rengiyle istediğiniz canlılığı yakalamanızı sağlıyor. Avansas, Edding fosforlu kalemlerde 5'li paket seçeneğini de sunuyor. Sarı, yeşil, mavi, turuncu ve pembe renkli fosforlu kalemler, tekli olarak da Avansas üzerinden satın alınabilir. Evde, işte, okulda her zaman elinizin altında bulundurmak isteyeceğiniz fosforlu kalem hakkında daha fazla detay verelim.

Edding fosforlu sarı kalem, hem önemli bir yazıyı vurgulamak hem yazı yazmak hem de resim çizmek için kullanılabilir. 2-5 mm kesik ucu ile dilediğiniz kalınlıkta vurgulamalar yapabilirsiniz. Kalemin gövdesi sağlam plastik malzemeden üretilmiştir. Boyasında ve diğer materyallerinde sağlığa zararlı malzeme kullanılmamıştır. Su bazlı mürekkebi uzun süre dayanır ve bittiğinde yeniden doldurulabilir. Edding fosforlu kalemler ile artık dikkatinizden hiçbir şey kaçmayacak!

Edding Fosforlu Sarı Kalem kağıt, mukavva, faks ve fotokopi kağıdı gibi yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilir. Göz alıcı fosforlu renk seçenekleri ile dilerseniz 5'li karışık paketi alarak, çalışmalarınızı sanat eserine dönüştürebilirsiniz.

Evde, işte ve okulda çok işinize yarayacak olan bir kırtasiye ürünüdür. Özellikle ofiste gerek duyulan, hatırlanması gereken önemli yerlerin altını çizmek ya da dikkat çeken notlar yazmak için kullandığımız fosforlu kalemler, en kaliteli ürün çeşitleriyle avansas.com'da! 

Edding 344 Fosforlu Kalemi isterseniz tekli olarak, isterseniz karışık 5 renkli paket ürün olarak avansas.com'dan en uygun fiyata sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz en kısa sürede kapınıza gelecektir.

Edding 344 Fosforlu Kalem Dayanıklı ve Uzun Ömürlü Müdür?

Edding 344 fosforlu sarı kalemin mürekkebi kısa sürede bitmez. Su bazlı bir ürün olduğundan yumuşak, akışkan ve pürüzsüz çizim avantajına sahiptir. Gövdesi, sağlam plastik malzemeden üretilmiştir ve dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Haftalarca aynı kalemi kullanarak kaleminizden en iyi performansı alabilirsiniz. Ayrıca mürekkebi bittiğinde yeniden doldurulabilir.

Avansas ofis ve kırtasiye ürünleri, yüksek kalite standartlarında üretilmektedir. Özellikle kalem ürünlerinde dayanıklılık, yüksek performans ve uzun ömürlülük öne çıkar. Fiyat-performans açısından da piyasadaki en kaliteli ve en uygun fiyatlı fosforlu kalemlere Avansas üzerinden ulaşabilirsiniz. Renkte solma, boyada akma, ucunda kırılma vb durumlar asla yaşanmaz. Fosforlu Edding kalemler yeşil, mavi, turuncu, pembe ve sarı renk seçenekleri ile avansas.com'da!

Edding 344 Fosforlu Kalem Akıtma Yapar Mı? 

Edding fosforlu kalemlerin içerisinde saydam flüoresan su bazlı mürekkep bulunur. Avansas güvencesi ile satışı yapılan Edding fosforlu sarı kalem ve diğer kalem rengi seçeneklerinde akıtma sorunu yaşanmaz. Kalemi kullandığınız anda, çizim yaptığınız yüzeyde yarattığı canlılığı fark edeceksiniz; bununla birlikte, boyanın akma, bulaşma, solma veya kötü bir görüntü oluşturma riski yoktur. 

avansas.com üzerinden sipariş verebileceğiniz fosforlu kalem, taşıma ve sevkiyat sırasında dikkatli davranıldığı için bulaşmaz. Ürünü vitrinde gördüğünüz şekilde, sağlam bir şekilde paketlenmiş kargo ile teslim alabilirsiniz.

Edding 344 Fosforlu Kalemin Rengi Canlı ve Kaliteli Midir?

Genellikle iş hayatında tercih edilen fosforlu kalemler, okullarda da sıkça kullanılıyor. Bu nedenle hem okul ve el işi projelerinde hem de günlük yaşamdaki yeri büyüktür. Mürekkebi çabuk biten, renginde veya boyasında sorunlar olan fosforlu kalemler iş kalitesini de olumsuz etkileyebilir. Edding 344 Fosforlu Kalemlerde hiçbir sorun yaşanmaz. 

Fosforlu sarı kalem, canlı ve açık renk tonu sayesinde, belgeler üzerinde istenen etkiyi yaratır. Ucunda pamuksulaşma, pütürlenme ve kırılma gibi durumlarla asla karşılaşmazsınız. Su bazlı mürekkebi sayesinde kaleminizle alacağınız notlar ve yapacağınız vurgular daha profesyonel görünecektir. Birbirinden canlı 5 farklı renk seçeneği ile Edding 344 Fosforlu Kalemler şimdi Avansas'ta!

En uygun fiyat ve hızlı teslimat avantajıyla Edding fosforlu kalemi avansas.com'dan hemen sipariş verebilirsiniz!

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding 344 Fosforlu Kalem Sarı
54,50 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.