Ürün Kodu: 120000
Ürün Barkodu: 4014519755494

Marka : Lamy

Product State: A7

Lamy Safari SG-M 2023 Özel Seri Dolma Kalem M Uç Spring Green

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Özel çelik M uç
  • Metal klips
  • Sağlam plastik gövde
  • Özel üretim rengi

Ürün Hakkında

Lamy Safari SG-M 2023 Özel Seri Dolma Kalem M Uç Spring Green 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

   
Marka Lamy
Ürün Dolma Kalem
Menşei Almanya
Çelik M Uç
Tutuş Bölümü İnce Ergonomik Tasarım
Mürekkep Haznesi Kartuşlu

 

 

Lamy firması, 1930 yılında Josef Lamy tarafından Almanya’nın Heidelberg şehrinde kurulmuştur. Yıllık 6 milyon adet yazı aleti üretmektedir. 50 milyon Euro’dan fazla cirosu bulunmaktadır ve Almanya’da lider konumundadır. 70 ülkeye ihracat yapmaktadır.

Ürettiği ürünler Avrupa’nın en ünlü tasarımcıları tarafından dizayn edilmektedir. Ürünlerinin modern, farklı ve kullanışlı tasarımları markaya IF (Uluslararası Tasarım Forumu), Good Design, Avrupa Tasarım Ödülleri ve Red Dot gibi tasarım ödülleri de dahil olmak üzere 100’den fazla ödül kazandırmıştır. Kısacası, marka içinde bulunduğu sektörde oldukça deneyimli ve başarılıdır.

Lamy Safari , şık dizaynı ve canlı rengiyle toplantı veya sunum ortamlarında kullanımında kullanıcıya hava katar. Güzel görüntüsü sayesinde dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olur. Lamy Safari , canlı rengi ve ergonomik tutuşuyla her tür kullanım sırasında kalitesini hissettirmektedir.

Kalitesiz ürünlerde ucun bozulma durumu sıklıkla yaşanabilirken, birinci sınıf malzemeden imal edilmiş Lamy dolma kalemin çelik ucu uzun ömürlüdür. Dolma kalemlerin kullanımının sonlanmasına sebep olacak ucun bükülmesi, kırılması, sıklıkla tıkanması gibi durumlar Lamy Safari ’de kesinlikle yaşanmaz.

İlk bakışta fiyatı yüksek bir ürün olarak görülebilir ancak kaliteli yapısı sayesinde oldukça uzun ömürlüdür. Kısacası, uzun ömürlü ve kaliteli yapısıyla çok uzun süreli kullanım sağladığından, tekrardan dolma kalem alınma ihtiyacını ortadan kaldırır. Böylelikle, sürekli alım yapılmasını engelleyerek bütçelere katkıda bulunur.

Lamy Safari SG-M 2023 Özel Seri Dolma Kalem M Uç Spring Green  Kaliteli Midir?

Lamy firması oldukça uzun süredir piyasada faaliyetlerine devam etmekte olan bir firmadır. Bulunduğu ülkede yazı aletleri üretiminde lider konumundadır. Kısacası, Lamy Safari oldukça kalitelidir.

Çelikten imal edilmiş medium ebatlı ucu, kolay ve rahat bir yazım deneyimi sunar. Ek olarak, kartuşlu yapısı istenilen rengin kullanılmasına olanak sağlar.

Lamy Safari SG-M 2023 Özel Seri Dolma Kalem M Uç Spring Green  Mürekkep Akıtır Mı?

Piyasada birbirinden farklı birçok dolma kalem bulunmaktadır. Dolma kalemlerde en sık karşılaşılan problemler, ucun zarar görmesi ve kalemin akıntı yapmasıdır. Kaliteli yapısının yanında uygun fiyatıyla bütçe dostu olan Lamy Safari kullanımında en sık karşılaşılan dolma kalem sorunları yaşanmaz.

Sağlam kartuş haznesi uygun oranda mürekkep verir ve akıtma yapmasını engeller. Akıtma yapmaması kullanıcının elinin boyanmasını da engellemektedir. Ek olarak, kalemin gövdesinde bulunan şeffaf bölüm sayesinde kartuşta ne kadar mürekkebin kaldığı rahatlıkla görülebilir.

Lamy Safari SG-M 2023 Özel Seri Dolma Kalem M Uç Spring Green  Ergonomik Midir?

İnce tutma bölümü, kullanım sırasında kavramayı kolaylaştırır ve konfor sağlar. Rahat ve kolay tutuş olanağı dolma kalemin kullanışlı olmasını sağlamıştır. Böylelikle, kullanıcı kalemi tutarken fazladan efor harcamaz ve en üst seviyede ergonomi sağlanmış olur.

Lamy Safari SG-M 2023 Özel Seri Dolma Kalem M Uç Spring Green  Doldurulabilir Mi?

Dolma kalemlerde karşılaşılabilecek bir diğer durum ise kalemin tekrardan doldurulmaya elverişli olmayışıdır. Bu gibi durumlarda tekrardan doldurulamayan kalitesiz kalem, mali bir yük haline gelir.

Lamy Safari kartuşlu yapısıyla tekrardan doldurulabilir bir dolma kalemdir. İstenilen rengin kartuşu kaleme takılarak rahatlıkla kullanılabilir. Ancak renk değişimlerinden önce kalemin düzgün şekilde temizlenmesine dikkat edilmelidir. Ek olarak, gövdesinde bulunan şeffaf bölüm sayesinde ne kadar mürekkebin kaldığına rahatlıkla bakılabilir.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli Midir?

Avansas olarak oldukça uzun süredir piyasada faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Yerli ve yabancı kökenlere sahip pek çok büyük firma ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Son yıllarda ülkemizde en fazla büyüme gösteren firmalardan bir tanesiyiz.

Büyüme göstermemizi sağlayan en önemli faktör, müşteri memnuniyetini en büyük önceliğimiz olarak tutmamızdır. E-ticarette karşılaşabileceğiniz veya daha önce karşılaştığınız problemleri bizimle yaşamayacağınızı veya sizi mağdur etmeyeceğimizi garanti ederiz.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lamy Safari SG-M 2023 Özel Seri Dolma Kalem M Uç Spring Green
661,27 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.