Ürün Kodu: 80020
Ürün Barkodu: 6970777712540

Marka : Liqeo

Product State: A7

Liqeo Midi Fosforlu Kalem Pembe

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 - 4 mm dayanıklı uç kalınlığı
  • 300 metre yüksek performanslı yazım uzunluğu
  • Canlı pembe renk
  • Mürekkep seviyesi gösterme
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Liqeo
Model Midi
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Çin
Renk Pembe
Materyal Plastik
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 1 - 4 mm
Mürekkep Sıvı mürekkep
Yazım Kapasitesi 300 m
Ürün Boyutları 8x1x0,5 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 2 yıl

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?Evet
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Hayır

Toplantılar sırasında ya da önemli gördüğünüz bir bilgiyi vurgulamak için fosforlu kalemler, en büyük yardımcınızdır. Teknolojik yöntemlerle üretilmiş dayanıklı yapıda olan fosforlu kalemler için Liqeo kalitesine güvenebilirsiniz. Liqeo Midi fosforlu pembe kalem, üstün özellikleri ve uzun süreli kullanım imkanı sunan yapısıyla; evde, iş yerinde ve okulda kullanım için uygundur.

Ürünün 1-4 mm kalınlığında olan dayanıklı uç yapısı, kullanım esnasında rahatlık sağlar. 300 metre olan yazma uzunluğu sayesinde hemen bitmeyen fosforlu kalem, sıvı mürekkep yapısına sahiptir. Ürün, ergonomik tutuş sağlayan yapısıyla da elinizi yormaz. Mürekkep, sıvı yapıda olduğu için herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan kullanım olanağı sunar.

Mürekkebinizin doluluk oranını, ürünün şeffaf dış bölmesinden kolayca takip edebilirsiniz. Canlı pembe rengi ile uzun süre kalıcı işaretlemeler yapabilir; hatırlamak istediğiniz notların yerini bu fosforlu kalem sayesinde kolaylıkla bulabilirsiniz.

Patentli “Free Ink” teknolojisine sahip olan Liqeo Midi fosforlu pembe kalem, regülatörlü dağıtım ve kontrol mekanizması ile çalışır. Aynı zamanda, yüksek kaliteli Alman mürekkebi ve polyester Japon uç yapısına da sahiptir. Mürekkepte donma ya da kuruma gibi sorunlar meydana gelmez. Mürekkebin içerisinde toksik madde ve alkol yer almaz. Bu nedenle, çocuklar da bu fosforlu kalemi gönül rahatlığıyla kullanabilir.

Ürünü, 1. sınıf hamur kağıtların yanı sıra termal yapıda olan kağıtlarda da kullanabilirsiniz. Mürekkep, kaliteli yapısı sayesinde kağıda herhangi bir zarar vermeden kullanım olanağı sunar. Kağıdın arka yüzeyine geçmeden işaretleme yapma olanağı da sunan mürekkep yapısı sayesinde kağıtlarınızı daha tasarruflu kullanabilirsiniz.

Son derece üstün özelliklere sahip olan bu üründen size sunduğumuz uygun fiyat avantajı ile çok sayıda satın alabilir; farklı alanlarda kullanım olanağı elde edebilirsiniz.

Liqeo Midi Pembe Fosforlu Kalem Ucu Çabuk Deforme Olur mu?

Liqeo Midi fosforlu kalemin uç kısmı polyester malzemeden üretildiği için sık kullanımlarda bile deforme sorununa yol açmaz. Kalemde bulunan regülatör, kesintisiz va akışkan bir şekilde yazma olanağı sunduğu için hiçbir zaman uca baskı uygulamanıza gerek kalmaz. Ürün, dayanıklı bir yapıda olduğu için dış kaplamasında ve uç kısmında herhangi bir deforme problemi olmadan, mürekkep bitene kadar kullanılabilir.

Liqeo Midi Pembe Fosforlu Kalem Kaliteli midir?

Yapılan testler sonucunda; Liqeo kalemlerin, piyasada yer alan benzer yapıdaki kalemlere göre en az %50 daha fazla yazma uzunluğuna ve kalitesine sahip olduğu anlaşılmıştır. Diğer kalemlerde kullanım anında %30-40 oranında mürekkep tortusu oluşumu görülürken Liqeo ürünlerinde bu oran %5’in altındadır. Tasarruflu kullanım olanağı sunan bu özelliği sayesinde, ürün hem bütçenizin hem de çevrenin korunmasına katkıda bulunur.

Liqeo Midi Pembe Fosforlu Kalem Rengi Canlı mıdır?

Liqeo Midi fosforlu kalem, canlı pembe rengiyle kullanıldığı alanlarda oldukça şık bir görüntü ortaya çıkarır. İşaretleme, vurgulama amaçlı kullanımlarda; ürünün dikkat çekici yapısı sayesinde, aradığınız bir bilgiyi daha kolay bulabilir ve zamanı daha verimli şekilde kullanabilirsiniz. Canlı renk yapısı öğrenmenin daha kalıcı hale gelmesinde de etkilidir. Rengarenk işaretlenmiş yazılar, görenlerde okuma ve öğrenme isteğini artırır.

Liqeo Midi Pembe Fosforlu Kalem Mürekkebi Akışkan mıdır?

Bu fosforlu kalem Akışkan mürekkep yapısı, pompalama ve delme ihtiyacı olmadan kullanım olanağı sunar. Mürekkebin kesintisiz olarak uca ulaşmasını sağlayan regülatör sistemi ile kalemi istediğiniz her an kullanabilirsiniz.

Avansas’tan Toptan Alışveriş Yapılır mı?

TOBB Güven Damgası sahibi Avansas, toptan alışverişlerinizde kalitesine her zaman güvenebileceğiniz ender markalardan biridir. Web sitemizde en güvenilir markalara ait en kaliteli ürünler yer alır. Satın aldığınız ürünler, sizlere hasarsız bir şekilde ve tam çalışır vaziyette teslim edilir. Ürünlerinize herhangi bir zarar gelmemesi için hem depolama süresince hem de teslimat süresince gerekli tedbirler alınır.

‘’Ofis- Kırtasiye’’ kategorisinde en başarılı e-ticaret sitesi seçilen avansas.com ile uygun fiyatlı toptan alışveriş deneyimini, sorunsuz bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Liqeo Midi Fosforlu Kalem Pembe
33,06 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.