Ürün Kodu: 73055
Ürün Barkodu: 8698534236334

Marka : Sarff

Product State: A7

Sarff 9/16 JBI Karotel Beyaz 50'li Kutu

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Defter; takvim ve özel ciltleme işlemlerine uygun
  • 12.7 mm kalınlığında
  • 90 / 120 yaprak kapasiteli
  • 50'li kutu

Ürün Hakkında

Sarff 9/16 JBI Karotel Beyaz 50'li Kutu

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Kalınlık 12.7 mm
Yaprak 90 / 120
Adet 50

 

Sarff karoteli, takvim, defter ciltlemelerinde kullanılan uzun ömürlü bir üründür. Kullanım amacına yönelik sağlam demir yapısı ile gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Sayfa sayısı, kalınlığı, boyutu ve kullanım amacına yönelik işlevsel ve yeterli bir yapıya sahip olduğundan genellikle tercih edilen bir üründür. 90/120 yaprak kapasitesine sahiptir. Kutusunda 50’li şekilde bulunur. 12.7 mm kalınlığa sahiptir. Gerek kalınlığı, gerekse kaliteli malzemesi onu dayanıklı ve uzun ömürlü yapar. Kaliteli malzemesi ile genel ve uzun ömürlü bir kullanım imkanı sunar. Ofis, şirket veya okul alanlarında kullanılan defter, takvim vb. sayfalara düzen getiren ve ciltleri düzenleyen Sarff karoteli, sıklıkla tercih edilen bir ürün olma özelliğini korumaktadır.

Sarff Karoteli Kaliteli Bir Yapıya Sahip midir?

Sarff karoteli, kaliteli materyal kullanımı sayesinde güçlü ve uzun ömürlü olarak tasarlanmıştır. İşlevseldir. Kullanım amacına uygun olarak dayanıklıdır. Uzun ömürlü bir kullanım sağlaması amaçlanmıştır. Sade ve işlevsel yapısıyla dikkatleri üzerine çeken ürün 90/120 yaprak kapasitesine sahiptir. 12.7  mm kalınlığıyla da güçlü bir yapıya sahiptir. Kaliteli ve dayanıklı bir yapısı, uzun süreli kullanım için birebirdir.

Sarff Karoteli Yeterli İşlevsel Özelliklere Sahip midir?

Sarff karoteli, 90/120 yaprak kapasitesine, 12.7 mm kalınlığa sahiptir Bu açıdan kullanıcının kullanım alanına göre ayarlanabilir bir yapıdadır. Genel anlamda, kullanım amacı doğrultusunda işlevseldir. Genellikle takvimler ve defterler için kullanılan karoteli, uzun ömürlü defter kullanan ve takvimi günlük rutininde mutlaka kullananlar için vazgeçilmez bir üründür. Bununla birlikte çeşitli ciltleme işlemleri için estetik yapısı gereği uyum sağlayabilir. Karotelinin sağlam ve dayanıklı bir yapısı vardır. Kutusunda 50’li şekilde bulunur. Standart, uzun ömürlü ve kalıcı kullanım için uygundur. Kaliteli malzemesinin kalınlığı sayesinde, tellerde bozulmalar yaşanmaz. Bu özelliği ile tek ve kalıcı bir kullanım sağlayarak kullanıcı dostu bir ürün olarak, ekonomik tasarrufa imkân tanır. Ergonomik ve göz yormayan bir tasarıma sahiptir. Kullanım amacına yönelik, alanlarlarda işlevseldir.

Sarff Karoteli Uygun Fiyatlı mıdır?

Sarf karoteli, genişletilebilir sayfa yapısı, çoklu içeriği ve kaliteli malzemesi ile işlevsel içeriğinin yanında ekonomik fiyatı ile de adından sıklıkla söz ettirmektedir. Dayanıklı yapısı düşünüldüğünde ideal bir kullanım sağlayabilecek Sarff karoteli ergonomik ve ekonomiktir. Kullanıcı dostu bir içeriği sahiptir. Uzun ömürlüdür. Bu açıdan genellikle tercih edilen bir ürün olma özelliğini korumaktadır.

Sarff Karoteli Genel Kullanım İçin Uygun mudur?

Sayfaların birleştirilip, ciltlenebileceği her alanda kullanıma uygun olan Sarff karoteli genel kullanım için uygundur. 12.7 mm kalınlığa sahip yapısı ve 90/120 yaprak arasındaki kapasitesiyle kullanım alanına göre şekillenebilir. Kutusunda 50’li şekilde bulunmaktadır. Takvim ve defter ciltlemelerinde kullanılır. Estetik görünümlüdür. Kaliteli malzemesi ile uzun ömürlü kullanım sağlayabilir. Bu açıdan Sarff karoteli, genel kullanımda ihtiyaç duyulan tüm özellikleri kendinde barındırmaktadır. Kullanışlı özelliklerinin yanında sade yapısı onu çok tercih edilen bir ürün yapmaktadır. İdeal ebatlarının, çoklu kutu içeriğinin ve işlevsel özelliklerinin yanı sıra ekonomik fiyatları ile de adından söz ettirmektedir.

Sizler de dilerseniz avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, takvim, defter vb. ciltleme  işlemleri için kaliteli ve işlevsel yapısıyla Sarff karotelini edinebilirsiniz. Dayanıklı, standart ancak estetik yapıya sahip ekonomik fiyatları ile  Sarff karoteli sayfamızda sizleri bekliyor! Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Sarff 9/16 JBI Karotel Beyaz 50'li Kutu
713,96 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.