Ürün Kodu: 54040
Ürün Barkodu: 4902778701812

Marka : Uni-Ball

Product State: A0

Uni-ball Ub-205 Vision Elite Roller Kalem 0.5 mm Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 0.5 mm çelik uç
  • Uni özel mürekkebi
  • Mürekkep seviye penceresi
  • Kontrollü mürekkep akış sistemi
  • Suya ve ışığa dayanıklı mürekkep

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Uni-ball Roller Kalem Özellikleri
MarkaUni-ball
ModelUb-205
0.5 mm
MateryalPlastik
RenkSiyah
Mürekkep seviye penceresiVar
Mürekkep markasıUni özel mürekkebi
Ofis KullanımıUygun
Suya ışığa dayanıklıEvet

Uni-ball roller kalem,yazı yazmanın keyfini çıkaracağınız bir kalem olarak üretildi. Hafif ve ergonomik tasarımı ile ele kolayca oturur ve uzun yazılarda bile sizi yormaz. 0.5 mm kalınlığında olan ucu ile hem düz yazısı, hem de el yazısında kesintisiz bir yazı deneyimi sunar. Klipsli kapak tasarımı ile her an yanınızda, ceket ve gömlek cebinizde bile taşıyabilirsiniz. Her yere yakışan siyah rengi ile elinizden bırakamayacağınız konforda bir kalem sizleri bekliyor!

 Uni-ball Roller Kalem Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Uni-ball roller kalem özellikleri,tüketicilerin görüşleri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Kalemlerin uç mekanizmaları hassas olduğu için düşürülmemesine ve darbelere karşı daha korunaklı olarak muhafaza edilmesine dikkat edilmelidir. Bir kalem çantası veya masa üstü kalemlikler tercih edilebilir. Yalnızca yazı yazmak için değil, imza kalemi olarak da rahatlıkla kullanılabilir. Hemen elinizin altında olmasını isteyeceğiniz sade ve kaliteli tasarıma sahiptir. İçerisindeki mürekkep su ve ışığa karşı korunaklıdır. Bu nedenle yazdığınız yazılar silinmeden, solmadan uzun yıllar kalıcılığını korur. Özellikle arşivlenecek yazılar ve resmi evraklara atılan imzalarda kalıcılık ön planda olduğu için Uni-ball kalemlerini huzurla tercih edebilirsiniz.

 Uni-ball Roller Kalem Yazımı Kolay mıdır?

Daha akışkan ve kolay bir yazı yazılabilmesi için özel Uni mürekkep üretilmiştir. Bu mürekkep koyu siyah tonundadır. Böylece kağıt üzerinde akışkan bir yazı deneyimi sunar. Yumuşak ve belirgin yazı yazmak paslanmaz ucu sayesinde artık çok kolay! Uni-ball roller kalem ucu bastırarak yazabilenler için bile güvenle tercih edilebilir. Farklı sayfa yüzeylerinde de akışkan bir şekilde yazı yazmanızı sağlar. Kağıdın kalitesine göre de değişiklik gösterebileceği gibi Uni mürekkep büyük oranda kağıtların arkasına kanama yapmayacak şekilde üretilmiştir. Mürekkebin içerisindeki kimyasallar sayesinde yazı yazıldıktan kısa süre sonra hızla kurur. Böylece bulaşma ve leke yapmaz.

 Uni-ball Roller Kalem Nerelerde Kullanılır?

Hemen her yerde kullanılan roller kalemler, yazı yazarken büyük kolaylık sağlar. Uni-ball roller kalem kullanımıoldukça pratiktir. Meslek hayatında, ofis ve işyerlerinde hatta öğrencilik dönemlerinde de kullanılır. Uni-ball markası, ürettiği kırtasiye ürünleriyle yıllardır bu piyasada özgün ve kaliteli araç gereçler tasarlamış bir markadır. Büyükten küçüğe herkes kullanabilir. Standart kalem boyutunda olan roller kaleminizi istediğiniz yere yanınızda taşıyabilirsiniz.

Uni-ball Roller Kalem Mürekkep Akıtır mı?

Kalemin içerisindeki mürekkebin seviyesini görebilmek amacıyla mürekkep seviyesi penceresi tasarlanmıştır. Bu pencere, kalemin önemli bir yazının ortasında bitmesi gibi sıkıntıların yaşanmaması için özellikle yapılmıştır. Böylece kullanıcılar kalemlerinin kullanım sürelerini tahmin edebilir hale gelecektir. Yazı yazarken eşit ve dengeli olarak mürekkep akışı kalemin ucundan gelerek kağıt ile buluşur. Bu akışın dengeli bir şekilde olması yazılan yazının eşit durması açısından önemlidir. Kalem içerisindeki kontrollü mürekkep akışı sistemi sayesinde mürekkep kağıda veya ele bulaşma yapmaz. Airplane Safe özelliği sayesinde sarsıntılara karşı dayanıklı ve uçaklarda da mürekkebi akmadan kullanılabilir.

Hemen siz de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, yaşamın her alanında ihtiyaç duyulan ve kullanmaktan keyif alacağınız roller kalemlere sahip olabilirsiniz. Ergonomik yapısı ve kolay kullanımı ile Uni-ball roller kalem, avantajlı fiyatları ile sayfamızda sizleri bekliyor! Ayrıca hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


500 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Uni-ball Ub-205 Vision Elite Roller Kalem 0.5 mm Siyah
94,42 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.