Sümen Takımları

Toplam 0 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Sümen Takımları

Şık ve kullanışlı düzenleyicilerden olan sümen takımları, çalışırken ihtiyaç duyulan birçok malzemeyi bir araya getirir. Farklı tarzlara hitap eden tasarımlar, çalışma ortamının düzenli bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur. Çeşitli materyaller kullanarak üretilen sümen takımları genellikle 11 parçaya kadar çıkan ofis eşyalarını kapsar. Yazı yazma altlığı, bloknot kutusu, kalemlik, dolma kalem, isimlik, takvim, mouse pad, bardak altlığı ve benzeri eşyalar hayatı kolaylaştıran sümen takımını oluşturur. Farklı tarz ve renkteki çeşitli modeller her türlü eşya ve mobilya ile uyum sağlar. Çalışırken verimliliğinizi arttırabileceğiniz ve ofis dekorasyonunuza estetik bir görünüm kazandırabileceğiniz birçok sümen takımına Avansas üzerinden uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Sümen Takımı Nerede Kullanılır?

Masa üstünde yer alan araç gereçlerin düzenli durmasına yardımcı olan masaüstü sümen takımı, en çok kullanılan ofis eşyaları arasında yer alır. Bu ürünler ofis kullanımın yanı sıra evlerde ve çeşitli hizmet sektörlerinde de kullanılır. Özellikle doktor, avukat, yönetici ve müdür gibi çalışma alanlarında tercih edilen isimlikli setler, unvan konusunda bilgi verilmesini sağlar. Profesyonel bir görünüm sunan sümen takımları, iş hayatında daha verimli çalışmanıza katkıda bulunur. Birbirinden farklı modelleriyle çalışma ortamında farklılık oluşturacağınız sümen takımlarını ister kendiniz isterseniz de sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz.

Masaları Güzelleştiren Sümen Takımı Modelleri

Şık ve kullanışlı olması ile dikkatleri üzerine çeken sümen takımları, işleri organize etmenizde büyük kolaylık sunar. Ofis dekorasyonuna dinamik bir hava kazandıran bu organizatörler masa üzerindeki dağınıklıklara son verir. Sümen takımı hem modern hem klasik tarzdaki alternatifleri ile her kullanıcının aradığını bulmasına yardımcı olur. Sümen takımları üretildiği malzemeye göre birbirinden farklılık gösterir. Kullanıcıların beğenisini kazanan ve en çok tercih edilen setler şunlardır:

  • Ofis sümen takımı: Sümen, kalemlik, kalem, notluk ve isimlik gibi en temel malzemelerin olduğu model çeşididir. Özellikle yeni işe başlayanların kullanımına uygun olan parçalar arasında yer alır.
  • Deri sümen takımı: Deri malzeme kullanılarak üretilen bu sümen takımları, en çok tercih edilen ve en modern görünüm sunan ürünler arasında yer alır. Oldukça şık bir duruşa sahip olan deri sümen takımı, çizilme ve yırtılmalara karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanır. Siyah, gri ve kahverengi renk alternatifi olan parçalar, masalara profesyonel bir görünüm kazandırır.
  • Modern sümen takımı: Farklı ürün gruplarının yer aldığı ve cam ya da mermer gibi kaliteli malzemelerden üretilen takımlardır. Masalara ayrı bir ahenk katan modern tasarımlı takımlar, temel parçaların yanında telefonluk gibi günümüz şartlarına uygun parçaları da içerir.
  • Ahşap sümen takımı: Uzun ömürlü bir kullanım sunmasıyla ön plana çıkan ahşap sümen takımları, üzerine her türlü motifin işlenebilmesini mümkün kılar. Bu setler, kişiye özel parçalar sunmasıyla beğeni toplar.

Sümen Takımı Fiyatları

Masa başında çalışanların rahatlığı düşünülerek tasarlanan sümen takımları, model çeşitliğinin yanı sıra fiyat konusunda da geniş yelpazeye sahiptir. Farklı özellikleri bulunan sümen takımı fiyatları, kullanılan materyale, boyuta ve kişiselleştirilmiş olmasına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Araç gereçlerin parça sayısı da fiyatı etkileyen unsurlar arasında yerini alır. Bazı modellerde kullanılan el işçiliği de fiyatı etkileyen bir diğer faktördür. Kullanıcıların bütçe, ihtiyaç ve beklentileri dikkate alınarak belirlenen fiyatlar, en uygun sümen takımlarına ulaşabilmenize yardımcı olur.

Siz de güvenli ve kaliteli alışveriş deneyimi sunan Avansas’ın avantajlarından faydalanarak sümen takımı siparişinizi hemen oluşturabilir, masalarınızı çok daha şık ve kullanışlı bir hale getirebilirsiniz.